fbpx

KING KONGPortfolio

Bekijk hieronder ons portfolio aan websites die wij ontworpen hebben voor maar € 399,- 

Wij maken professionele en betaalbare websites die binnen 72 uur live gaan!

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bedrijf te laten groeien met een op maat gemaakte website of bestel direct online.

WEBSITE

PAKKET
699
399
,-
Eenmalig
  • Website van 4 pagina's inclusief:
  • 1 jaar gratis .NL domein
  • 1 jaar gratis SSL certificaat
  • E-mail & Webmail (5gb)
  • Website teksten
  • Ontworpen op WordPress CMS
  • Hosting € 14.99 per maand

Website van:  Stichting FIN.

Stichting FIN is een gepassioneerde organisatie die zich inzet voor het creëren van kansen en bieden van ondersteuning aan jongeren om een positieve weg in te slaan. Met een reeks programma’s en initiatieven streven we ernaar jeugdcriminaliteit te helpen verminderen. Onze oprichter, Juliën, is een inspirerend voorbeeld van herstel en verandering.

Stichting FIN is ontstaan met als doel jongeren alternatieven voor jeugdcriminaliteit te bieden. Gebaseerd op Juliëns eigen ervaring als ex-gedetineerde, geloven we sterk in de kracht van educatie, begeleiding en inspiratie om jongeren te helpen hun potentieel te ontdekken en hun dromen te verwezenlijken.

Ons  werk.

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd om u te helpen.

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd om u te helpen.

Website van:  Tango Tickets.

With over 20 years of industry experience, Tango Tickets is a trusted and reliable source for buying and selling tickets to a wide range of worldwide events. While we specialize in Premier League football tickets, we also offer entrance to all European football competitions and are involved in all UEFA and FIFA tournaments. Our team is dedicated to providing great deals and delivering your orders directly to you or your clients.

Ons  werk.

Website van:  Motorclub Urk.

Motorclub Urk is sinds 2001 een kleine sportieve motorvereniging met ongeveer 36 leden die als doelstelling hebben om het plezier in motorrijden te bevorderen en gezamenlijk toertochten te organiseren in binnen en buitenland en andere activiteiten te organiseren die met motorrijden in het algemeen te maken hebben.

Sinds een aantal jaren zijn wij in het bezit van een trailer die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van vier motoren. Door deze via internet te huur aan te bieden kwamen wij erachter dat hier grote belangstelling voor was en direkt al goed verhuurd werd. Later lieten we een tweede nieuwe trailer bouwen, maar nu één die geschikt is om zes motoren op te vervoeren. Ook dit bleek weer een gat in de markt, want ook naar deze is volop interesse.

Ons  werk.

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd om u te helpen.

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd om u te helpen.

Website van:  B.E.B. Zorg

B.E.B. Zorg richt zich op het bieden van kwalitatieve zorg aan iedereen die zorgbehoevend is. Met persoonlijke aandacht en bundeling van kennis en kunde streven wij ernaar om patronen in de huidige wijkverpleging te doorbreken en tijd en aandacht terug te brengen aan het bed. Ons doel is om belevingsgerichte zorg te bieden waarbij vakkundige handelingen en liefdevolle zorg samenkomen. We bedienen cliënten in de regio Nissewaard en Voorne-Putten.

Ons  werk.

Binnen 48 uur live

Wij maken professionele en betaalbare websites die binnen 48 uur live gaan!

Professioneel

Ons ervaren team ontwerpt websites op maat en begrijpt het belang van een sterke online aanwezigheid.

Website hosting

Vanaf €14,99 per maand wordt uw website op ons hyperspeed datacentrum gehost. Hierdoor wordt uw website sneller gevonden en geladen.

Ontworpen op WordPress

Wij ontwerpen de websites op het gebruiksvriendelijke WordPress CMS. Hierdoor kunt u zelf na oplevering aanpassingen doen of dit aan ons over laten.

Gratis afbeeldingen

Heeft u geen afbeeldingen dan kan u deze in onze database gratis uitzoeken, wij plaatsen deze dan op uw website.

Website beveiliging

Vanaf €6,99 per maand wordt uw website extra beveiligd tegen cybercriminaliteit en wordt de website voorzien van 2FA beveiligingslogin.

Veel gestelde  vragen.

Jazeker, als het domein door u betaald is is deze in uw eigendom aangeschaft. Wij doen enkel de registratie en jaarlijkse verlenging doorbelasten. 

Omdat wij met de nieuwste software en technieken werken kunnen wij de prijs voor iedereen laag houden, daarnaast gaat u via ons hosten en gaan we een lange termijn samenwerking aan.

Jazeker, wij ontwerpen uw website op het gebruiksvriendelijke WordPress CMS. zonder enige moeite kan u zelf aanpassingen doen. Mocht dit niet lukken kan u ons ook de instructie geven voor het wijzigingen van zaken aan uw website. (dit is overigens wel een betaalde dienst)

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op werkdagen. 
U kunt ook een ticket insturen via ons klanten omgeving.

×

 

Goedendag!

Klik om met ons in contact te komen via What's App

× Hoe kunnen we u helpen?